Hur väl fungerar din e-post idag?
Kommer du åt den från hemmet eller i mobilen?

Microsoft Office 365, marknadens mest välkända uppsättning produktivitets- och samarbetsverktyg, finns nu tillgänglig som prenumerationstjänst i molnet. Office 365 med närservice- och support från One IT-Partner ger dig det bästa av två världar. Fast månadsavgift gör det enkelt att budgetera och hålla koll på kostnaderna.

Kan ni i ert företag skapa, dela och söka information på ett smidigt sätt från olika platser? Har ni en bra lösning på vem som sköter era datorer, nätverk, servrar och backup?

Det finns många situationer där det är en god idé att välja den här lösningen. Exempelvis om ni vill kunna synka e-posten till mobiler, dela kalender etc., men inte har en egen Exchange-server, eller behöver uppgradera servern. Kanske behöver ni byta ut hela servermiljön? Eller har behov av ett intranät (Sharepoint) eller smidigt system för egna webbmöten (Skype för företag).

I Microsoft Office 365 ingår Office, Skype för företag, Exchange, Sharepoint, lagra och dela filer, samt central backup. 99.9 procent garanterad drifttid är svårslaget.

Vad ingår och vilka är mervärdena?

Microsoft Office 365, marknadens mest välkända uppsättning produktivitets- och samarbetsverktyg, finns nu tillgänglig som prenumerationstjänst i molnet. Office 365 med närservice- och support från One IT Partner ger dig det bästa av två världar. Fast månadsavgift gör det enkelt att budgetera och hålla koll på kostnaderna.

Vad gör vi och vad behöver du göra?

Kontakta oss så hjälper vi dig att snabbt och smidigt installera och börja använda Office 365.

Varför välja One IT Partner?

Så tar vi betalt

Fast kostnad per månad, från 35 kronor per användare.

Vill du beställa eller veta mer om funktionen?